
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257663-retsept-salatu-z-kopchenoyu-forellyu-ta-kartoplyanimi-chipsami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257663-retsept-salatu-z-kopchenoyu-forellyu-ta-kartoplyanimi-chipsami
Рецепт салату з копченою фореллю та картопляними чіпсами
Страва виходить легкою завдяки салату та пікантним малосольним огіркам та кропу, передає РЕДПОСТ .

Для приготування салату знадобляться такі інгредієнти:
- 2 свіжих огірки;
- 1/4 склянки білого винного оцту;
- дрібка дрібної солі;
- дрібка цукрового піску;
- 100 г листя салату або пекінської капусти;
- 170 г копченої форелі;
- 1 невеликий пучок свіжого кропу;
- 1 столова ложка гострої коричневої гірчиці;
- 1 чайна ложка меду;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 30 г картопляних чіпсів.
Крок 1
У банку з кришкою, що щільно закривається, змішайте шматочки огірка, оцет, сіль і цукор. Щільно закрутіть кришку та енергійно струшуйте банку протягом від 30 секунд до 1 хвилини. Це дозволить огіркам випустити частину рідини та наситити їх оцтом.
Крок 2
На тарілці розкладіть листя салат або порізану пекінську капусту. Зніміть шкіру з форелі та руками розділіть рибу на шматки, потім рівномірно розподіліть форель поверх зелені.
Крок 3
Зірвіть маленькі гілочки кропу з великих стебел. Частину кропу залиште для прикрашання, іншу частину наріжте та додайте в невелику тарілку. Злийте рідину з огірків у тарілку. Використовуючи вилку, додайте гірчицю та мед, потім влийте оливкову олію, помішуючи. Спробуйте та відрегулюйте пропорції кислоти та олії на свій смак.
Крок 4
Додайте огірки, рівномірно розподілені, до зелені та форелі та збризкайте салат заправкою. Перед подачею посипте картопляними чіпсами і прикрасьте гілочками кропу, що залишилися.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати пісні чебуреки з кальмарами.