
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257165-gotuemo-salat-pashalne-yaytse
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257165-gotuemo-salat-pashalne-yaytse
Готуємо салат «Пасхальне яйце»
На Великдень до святкового столу можна приготувати чудовий салат у вигляді великодні яйця.
РЕДПОСТ пропонує рецепт красивого салату у вигляді великодні яйця, який можна приготувати до святкового столу на Великдень
Cкладові
- куряче філе – 300 г;
- морква по-корейськи – 200 г;
- яйце – 5 шт.;
- сіль за смаком;
- сир твердих сортів – 150 г;
- майонез для заправки.
Приготування
- У підсоленій воді зварити куряче філе до готовності (варити 25-30 хвилин). Потім остудити м'ясо у бульйоні.
- Нарізати філе, що охололо, на невеликі шматочки (можна і просто порвати на волокна). Викласти на плоску тарілку у формі яйця.
- Злегка посолити куряче філе та нанести сітку з майонезу.
- Моркву по-корейськи розкласти поверх м'яса.
- Поверх корейської моркви нанести сіточку з майонезу.
- Попередньо зварити круто 3 яйця, очистити яйця і розділити на білки та жовтки. Натерти білки на тертці та покрити ними салат.
- Поверх білків нанести сіточки з майонезу.
- Поверх білків розкласти сир, натертий на дрібній тертці.
- Розкришити яєчні жовтки і викласти на верхівку салату.
- Далі включаємо фантазію та прикрашаємо салатик.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати сирну паску з горіхами, цукатами та кокосовою стружкою.