
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1255079-smazheni-kuryachi-stegna-z-tsibuleyu-porey-ta-limonami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1255079-smazheni-kuryachi-stegna-z-tsibuleyu-porey-ta-limonami
Смажені курячі стегна з цибулею-порей та лимонами
Курку можна смажити поверх практично будь-яких овочів, фруктів.

Ця страва не тільки прикрасить будь-який стіл, але й прийде до смаку гостям, передає РЕДПОСТ.
Для приготування блюда знадобляться такі складові:
- 3 столові ложки оливкової олії;
- 3 великі цибулі-порей;
- 1 великий лимон, нарізаний тонкими скибками;
- 4 курячі стегна з кістками та шкірою;
- дрібна сіль;
- свіжий чорний перець;
- хрумкий хліб для подачі.
Крок 1
Помістіть решітку в середину духовки та розігрійте до 180 градусів.
Крок 2
Налийте масло в сковороду, додайте цибулю-порей і лимон і акуратно перемішайте.
Крок 3
Обсушіть стегна і злегка приправте обидві сторони сіллю та перцем. Покладіть курячі стегна шкірою вгору на рівній відстані один від одного поверх цибулі-порей та лимонів.
Крок 4
Запікайте протягом 35 хвилин. Дайте постояти не менше 5 хвилин, потім подавайте з хрустким хлібом.
Раніше РЕДПОСТ писав, про рецепт страви, яка є другою за важливістю після млинців на стародавньому святі.