Окупанти використовують ракети прямо з конвейєра

03.12.2022  17:30
Про це інформує воєнна розвідка України.
 
Як повідомляє РЕДПОСТ, із посиланнмя на ГУР МО України, за даними воєнної розвідки України, країна-агресорка використовує вже стратегічний запас за деякими видами озброєння, а також ракети, виготовлені цього року, зокрема в серпні.
 
За словами представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького, це говорить про те, що деякі ракети йдуть на застосування прямо з конвеєра. Наскільки їх вистачить, багато залежить від виробництва. Так, воно впало порівняно з довоєнним періодом. Але, на жаль, РФ, за рахунок того, що обходить економічні санкції, ще здатна випускати певну кількість крилатих ракет та іншого озброєння, яке використовується проти нашої держави”, – підсумував представник воєнної розвідки України.
 
Країна-агресорка вже:
  • вивозила артилерійські боєприпаси 122 мм, 152 мм з білорусі.
  • веде перемовини з іншими країнами щодо постачання боєприпасів, ракетного озброєння до РСЗВ “Смерч” та “Ураган”, яких у неї дефіцит та
  • перемовини рф з Іраном щодо поповнення запасів балістичних ракет. 
Як зазначив Вадим Скібіцький, існують відповідні проєкти домовленостей угод між цими країнами, але на сьогодні поставок такого озброєння не зафіксовано.