Харківські комунальники ліквідують аварії на водоводах Ідустріального району

29.08.2022  12:10
Фахівці продовжують ліквідовувати аварійні ситуації.
 
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Харківводоканал.
 
Повідомляється, що бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Індустріального району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у складних умовах військового часу оперативно ліквідують аварійні ситуації на водоводах.
 
Як повідомив начальник Індустріального району служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук, у неділю ремонтниками було усунено серйозне пошкодження на водоводі діаметром 1200 мм на вул. Роганській.
 
«Перед початком проведення робіт ретельно проаналізували ситуацію, склали план дій та розпочали ремонт. Справа в тому, що цей водовід забезпечує подачу води більшості мешканців Індустріального району, а тому вирішили не відключати водопостачання. Досвідчені бригади АВР, маючи необхідну спецтехніку та матеріали, спрацювали якісно, усунувши аварійну ситуацію у стислий термін. Також ремонтники ліквідували аварію на трубопроводі холодного водопостачання діаметром 300 мм на вул. Мохначанській. Після проведення відновлювальних робіт території були упорядковані», - підкреслив Володимир Сундук.
 
Також начальник служби Індустріального району зазначив, що підрозділ продовжує системну роботу щодо підготовки водопровідного господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Паралельно з ремонтами водоводів, у разі потреби перекладаються вводи до будинків, капітально ремонтуються оглядові колодязі та водорозбірні колонки.
 
Нагадаємо, у Харкові відновлюють житловий будинок, який прийняв на себе ворожий удар.