Застосування силіконових патрубків універсальних

25.10.2023  12:29

Силіконові патрубки універсальні від HYDRAULIC допускається застосовувати для суміщення металевих патрубків під час монтажу «холодного» впуску і турбових пайп трас.

Ці елементи є невід'ємними при створенні поєднання з дроселя на впуск або вихід з турбіни на пайпи. Найчастіше простежується варіант, коли діаметри різняться між собою. У цьому випадку допускається застосовувати силіконові патрубки з переходом кутового або прямого типу. Якщо потрібно виконати приглушення вібрацій між динамічними елементами прийнято використовувати силіконові з'єднувачі з буфером.

Переваги комплектуючих, виготовлених із силікону

У порівнянні зі звичайними гумовими аналогами силіконові комплектуючі мають більш високий термін експлуатації. Їхня міцність і хороша еластичність досягається за рахунок використання у складі патрубків від трьох до п'яти шарів армуючого матеріалу. Завдяки цьому зберігається довговічність деталей, навіть при температурах нижче нуля та перепаду тиску 9,5 бар.

Ще однією позитивною якістю є покращене функціонування вакуумних систем.

Дані комплектуючі широко застосовуються в системах охолодження двигуна і можуть бути задіяні як заміна штатного патрубка.

У каталозі компанії HYDRAULIC.UA є рішення, що відрізняються за такими параметрами:

  • довжина;
  • внутрішній діаметр;
  • робочий тиск;
  • вага;
  • розривний тиск.

Завдяки цим пунктам стає можливим оперативно та точно підібрати потрібну деталь.

Особливість силіконових патрубків

Існуючі форми силіконових патрубків співвідносяться з системними змінами охолодження, що застосовуються на сучасних автомобілях. У цих комплектуючих простежується ряд якісних характеристик, що виділяють їх серед аналогів:

  1. При безпосередньому стиску проявляється стійкість до деформації.
  2. Низькі експлуатаційні витрати за рахунок відмінної довговічності.
  3. Збереження робочих властивостей за наявності високої температури.

Крім різних типів силіконових патрубків, на сайті є інші типи пристроїв для спеціальної техніки, рекомендуємо відвідати наступну сторінку https://hydraulic.ua/ru/gidravlika-na-tyagach/. Для уточнення інформації у менеджера достатньо скористатися кнопкою зв'язку, розташованою в нижньому правому кутку офіційного сайту Hydraulic.ua.