
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282406-kuryachi-medalyoni-z-tsibuleyu-ta-yablukami-sokovita-strava-z-fruktovim-aktsentom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282406-kuryachi-medalyoni-z-tsibuleyu-ta-yablukami-sokovita-strava-z-fruktovim-aktsentom
Курячі медальйони з цибулею та яблуками: соковита страва з фруктовим акцентом
Навіть найпростішу курку можна приготувати не гірше, ніж у ресторані.

Як пише РЕДПОСТ, курячі медальйони з цибулею та яблуками — чудовий спосіб додати фруктову нотку до повсякденної м'ясної страви. Таке частування підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу.
Курячі медальйони з цибулею та яблуками
Продукти:
- 400 г курячих медальйонів
- 1 яблуко
- 1 цибулина
- 100 г моцарелли
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 год. л. лимонного соку
- сіль
- паприка
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування:
- Злегка відбити курячі медальйони.
- Збризкати їх оливковою олією та лимонним соком.
- Приправити медальйони сіллю, паприкою та чорним перцем.
- Подрібнити цибулю тонкими півкільцями.
- Обсмажити цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.
- Натерти яблуко на великій тертці.
- Додати терте яблуко до цибулі.
- Тушкувати на середньому вогні, поки зайва рідина не випарується - вийде конфітюр.
- Обсмажити курячі медальйони з двох боків до золотистої скоринки.
- Викласти на кожен медальйон трохи яблучно-цибулевого конфітюру.
- Посипати натертою моцарелою.
- Дати розплавитись під кришкою або в духовці (2–3 хвилини).
- Подавати гарячими.
- Можна прикрасити зеленню.