
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279502-osvizhayuchiy-zeleniy-sup-z-imbirom-legkist-ta-korist-u-kozhniy-lozhtsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1279502-osvizhayuchiy-zeleniy-sup-z-imbirom-legkist-ta-korist-u-kozhniy-lozhtsi
Освіжаючий зелений суп з імбиром – легкість та користь у кожній ложці
Суп для тих, хто любить пробувати щось нове.

Як пише РЕДПОСТ, ця страва – справжня знахідка для любителів свіжих смаків та корисних страв.
Зелений суп з імбиром
Продукти:
- 1 л овочевого бульйону
- 2 цибулини
- 300 г картоплі
- 150 г цибулі-порею
- 30 г свіжого імбиру
- 2 пучка шпинату
- 3 ст. л. оливкової олії
- 150 г моркви
- спеції за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Дрібно нарізати звичайну цибулю.
- Обсмажити в оливковій олії на слабкому вогні до золотистого кольору.
- Нарізати шпинат.
- Натерти імбир.
- Нарізати цибулю-порей.
- Нарізати картоплю та моркву дрібними кубиками.
- Закип'ятити бульйон.
- Додати овочі.
- Варити суп до напівготовності картоплі та моркви (приблизно 10 хвилин).
- Додати шпинат, імбир та цибулю-порей.
- Варити ще 5 хвилин|мінути| на слабкому вогні.
- Приправити спеціями до смаку.
- Посипати суп зверху обсмаженою золотистою цибулею
- Подати суп.