
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1276678-tepliy-salat-z-kuryachoyu-pechinkoyu-ta-medovoyu-zapravkoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1276678-tepliy-salat-z-kuryachoyu-pechinkoyu-ta-medovoyu-zapravkoyu
Теплий салат з курячою печінкою та медовою заправкою
Оригінальний салат в азіатському стилі – просто смакота.

Як пише РЕДПОСТ, теплий салат із курячою печінкою та медовою заправкою – це цікава та смачна страва, яка поєднує в собі ніжну курячу печінку із солодкувато-пікантним медовим соусом.
Теплий салат з курячою печінкою та медовою заправкою
Продукти:
- 500 г курячої печінки,
- 250 г помідорів чері,
- 200 г салатного міксу,
- 50 мл соєвого соусу,
- 50 мл меду,
- 20 мл кунжутної олії,
- сіль,
- спеції,
- кунжут,
- олія для смаження.
Покроковий рецепт приготування:
- Крупно нарізати курячу печінку
- Обсмажити курячу печінку до рум'яності.
- Влити соєвий соус.
- Через 5 хвилин – мед.
- Смажити до готовності, помішуючи.
- Приправити до смаку.
- Довільно нарізати помідори чері.
- Виклади їх на салатний мікс.
- Додати смажену печінку.
- Збризкати салат кунжутним маслом.
- Посипати кунжутом.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарячий шоколад-пудинг.