
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1269482-retsept-sirnoyi-paski-na-velikden
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1269482-retsept-sirnoyi-paski-na-velikden
Рецепт сирної паски на Великдень
До цього класичного рецепту можна додати родзинки, сухофрукти, цукати чи горіхи на свій смак.

Як пише РЕДПОСТ, сирне тісто – один із найпоширеніших варіантів для паски. Вологе, м'яке, ніжне, і до смаку воно досить відрізняється від звичайного здобного.
Сирна паску на Великдень.
Продукти:
- 250 г борошна,
- 1 яйце,
- 1 жовток,
- 120 г жирного сиру,
- 50 мл молока,
- 30 г вершкового масла,
- 10 г ванільного цукру,
- 100 г цукру,
- 4 г сухих дріжджів.
Покроковий рецепт приготування:
- Змішати тепле молоко, дріжджі та ложку цукру
- Залишити опару, що вийшла, на 20 хвилин.
- Блендером збити сир до однорідності.
- Окремо збити яйце, жовток та два види цукру до пишної білої маси. З'єднати яйця, сир, опару та м'яку олію
- Поступово втрутити борошно, що просіює.
- Залишити тісто в теплі на 2 години
- Вкласти тісто у форми
- Залишити у теплі ще на 1 годину.
- Випікати паски приблизно 40-45 хвилин|мінути| в духовці при 160 градусах.