
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1269413-gotuemo-pasku-na-molotsi-v-multivartsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1269413-gotuemo-pasku-na-molotsi-v-multivartsi
Готуємо паску на молоці в мультиварці
Чудова страва на класичному дріжджовому тісті.

Як пише РЕДПОСТ, готувати паску в мультиварці навіть зручніше, ніж у духовці. Тим більше, за смаком виходить нітрохи не гірше – немає різниці.
Паска на молоці в мультиварці
Продукти:
- 250 мл молока,
- 150 г цукру,
- 4 яйця,
- 1 ч. л. сухих дріжджів,
- 100 г вершкового масла,
- 100 г ізюму,
- 600 г борошна,
- 1 лимон.
Покроковий рецепт приготування:
- Змішати тепле молоко, дріжджі, ложку цукру та 250 г борошна.
- Залишити цю опару в теплі на півгодини.
- Відокремити білки від жовтків
- Розтерти жовтки з цукром, що залишився.
- Міксером збити 3 білки до піків.
- Додати в опару жовтки
- Потім додати м'яке вершкове масло
- Акуратно втрутити білки.
- Всипати борошно, що залишилося.
- Вимішати
- Залишити тісто на 1 годину у теплі.
- Додати промиті родзинки та цедру
- Вимішати тісто ще раз
- Викласти тесть у чашу мультиварки.
- Включити режим підігріву на 10 хвилин
- Потім увімкнути режим випічки на півтори години.