
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267966-gotuemo-golubtsi-z-pekinskoyi-kapusti-u-duhovtsi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267966-gotuemo-golubtsi-z-pekinskoyi-kapusti-u-duhovtsi
Готуємо голубці з пекінської капусти у духовці
Нетривіальний рецепт популярної страви.

Як пише РЕДПОСТ, пекінська капуста набагато ніжніша за звичайну, так що з нею потрібно делікатно поводитися.
Голубці з пекінської капусти у духовці
Продукти:
800 г м'ясного фаршу,
1 кг пекінської капусти,
1 яйце,
1 морква,
2 цибулини,
1 ст. сметани
1 ст. томатної пасти,
200 мл води
200 г рису,
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Відварити рис до напівготовності
- Змішати його з фаршем, яйцем, спеціями та однією подрібненою цибулею.
- Розібрати пекінську капусту на листі,
- Зрізати товсті білі прожилки
- Загорнути фарш.
- Викласти голубці у форму для запікання.
- Натерти моркву
- Подрібнити другу цибулину
- Обсмажити їх до м'якості.
- Додати томатну пасту, сметану, спеції та воду.
- Довести підливу до кипіння
- Залити нею голубці
- Накрити фольгою.
- Запікати їх 40-45 хвилин у духовці при 180-200 градусах.