
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265481-gotuemo-indiyske-tomatne-ovocheve-ragu-sabdzhi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265481-gotuemo-indiyske-tomatne-ovocheve-ragu-sabdzhi
Готуємо індійське томатне овочеве рагу сабджі
Цікавий рецепт овочевого рагу з елементами індійської кухні.

Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо приготувати індійський варіант стародавньої страви.
Томатне овочеве рагу сабджі
Продукти:
- 1 склянка томатного соку,
- 3 картоплини,
- 1 морква,
- 100 г адигейського сиру,
- 4 ст. оливкової олії,
- 1 ст. цукру,
- дрібка солі,
- щіпка куркуми,
- щіпка пекучого перцю,
- щіпка пажитника,
- дрібка зіри
- щіпка коріандру,
- паличка кориці,
- зелень.
Покроковий рецепт приготування
- Додати усі спеції в томатний сік.
- Довести його до кипіння.
- В кінці додай сіль та цукор.
- Проварити 15 хвилин.
- Нарізати овочі та сир великими брусочками чи кубиками
- Обсмажити все окремо до рум'яності.
- Скласти інгредієнти в сковороду,
- Залити томатним соусом,
- Додати зелень
- Протушкувати ще пару хвилин.