
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265201-gotuemo-salat-z-risom-bolgarskim-pertsem-ta-kabachkami-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265201-gotuemo-salat-z-risom-bolgarskim-pertsem-ta-kabachkami-na-zimu
Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
Варіант корисної та смачної заготівлі на зиму.

Як пише РЕДПОСТ, готуючи цю страву з молодих кабачків, шкірку можна не зрізати.
Салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму.
Продукти:
- 1 кг болгарського перцю,
- 1 кг кабачків,
- 2 цибулини,
- 200 г моркви,
- 250 г рису,
- 80 мл. рослинної олії,
- 3 ст. оцту,
- 10 горошин чорного перцю,
- 2 ч. л. цукру,
- 1 ст. солі.
Покроковий рецепт приготування
- Овочі очистити
- Нарізати овочі кубиками приблизно однакового розміру.
- У глибокому казанку обсмажити цибулю з морквою до м'якості,
- Додати болгарський перець
- Гасити 10 хвилин під кришкою.
- Всипати кабачки,
- Додати промитий рис,
- Доповнити горошком чорним перцем
- Томити ще 20 хвилин.
- Додати цукор,
- Посолити.
- Протушкувати разом 10 хвилин.
- Влити оцет
- Перемішати
- Розкласти салат із стерилізованих банків.
- Закатати
- Перевернути вгору дном
- Укутати товстим рушником.
Смачного!