
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262971-gotuemo-nizhniy-mus-iz-vivsyano-manki
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262971-gotuemo-nizhniy-mus-iz-vivsyano-manki
Готуємо ніжний мус із вівсяно-манки
Корисний і смачний рецепт для різного віку.

Готуємо ніжний мус із вівсяно-манки
Як пише РЕДПОСТ, ніжний мус може особливо сподобатися дітям. Він стане найкращим другом молодих мам та однією з перших страв їхніх дітей як альтернатива манній каші. Його можна готувати на основі будь-яких фруктів.
Мус із вівсяно-манки
Продукти:
- 80 мл вівсяно-манної крупи або манки
- 500 мл молока
- 1 велике яблуко
- кілька ягід полуниці
- 3 ст. л. цукру
Покроковий рецепт приготування
- Молоко налити в каструлю і закип'ятити.
- Висипати туди вівсяно-манну крупу тонким струмком, помішуючи, щоб не утворювались грудочки.
- Готувати кашу доки вона не прийме густу консистенцію.
- Яблуко помити,
- Зняти шкірку
- Очистити від насіння.
- У киплячу воду відправити оброблене яблуко.
- За бажанням додати трохи кориці, яка дасть приємний аромат та смак.
- Варити фрукт до готовності, тобто поки він стане зовсім м'яким.
- Дістати яблуко,
- Трохи остудити
- Перетерти через ситечко.
- У кашу, що вийшла, всипати цукор і перетерте яблуко.
- Перемішати.
- Вимити полуницю,
- Відокремте листочки.
- Мус, що вийшов, остудити,
- Додайте підготовлену полуницю,
- Збийте блендером чи міксером до стану пишної маси.
- Готовий мус можна красиво прикрасити полуницею та листочком м'яти.
Смачного!