
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262577-gotuemo-italiysku-zapikanku-z-kartopleyu-ta-kurkoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262577-gotuemo-italiysku-zapikanku-z-kartopleyu-ta-kurkoyu
Готуємо італійську запіканку з картоплею та куркою
Смачний рецепт із сонячної країни.

Як пише РЕДПОСТ, продукти для цієї страви знайти нескладно, як і її отувати. До того ж й простір для експерименту є - можна урізноманітнити, додавши до курки, наприклад, шинку або замінити на неї гриби.
Італійська запіканка з картоплею та куркою
Продукти:
- 1 кг картопляного пюре,
- 500 г свіжих грибів,
- 350 г твердого сиру,
- 150 мл вершків 30%,
- 3 курячих філе,
- по 2 щіпки петрушки та кропу.
Покроковий рецепт приготування
- Нарізати куряче філе і гриби.
- Обсмажити філе та гриби.
- Очистити та відварити до готовності картопля.
- На великій тертці потерти сир.
- Зелень дрібно порубати.
- Перемішати молоко з вершками та приправами.
- Підігріти його, поставивши на середній вогонь.
- Змастити олією форму для запікання
- Викласти шаром картоплю.
- Наступним шаром – гриби з куркою.
- Влити соус із вершків та молока.
- Посипати тертим сиром.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
- Перед подачею посипати зеленню.
Смачного!