27.04.2020  13:51   

У Харкові визначили переможців конкурсу креативних проєктів

Онлайн-трансляція фіналу першого міського конкурсу креативних проєктів «Creativ Kharkiv» пройшла 25 квітня на сервері «Youtube».


://city.kharkov.ua

У фіналі було представлено 26 кращих проєктів у чотирьох номінаціях: «Архітектура та містобудування», «Дизайн середовища», «Fashion-дизайн» і «Візуальне мистецтво». Всього ж на конкурс було подано 113 робіт.

Як повідомила голова журі конкурсу, начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська, проєкт «Creativ Kharkiv» не має аналогів в країні і допомагає молоді відкрити нові можливості для розвитку.

«Усі без винятку проєкти вразили журі майстерністю їх виконання. Ми вчергове переконалися в тому, що Харків - місто творчих людей, які здатні втілювати в життя найсміливіші і перспективні ідеї!» - підкреслила Вікторія Грецька-Миргородська.

За підсумками голосування номінації «Fashion-дизайн» перемогу здобув Олександр Панченко («Hate couture brand»), на 2-му місці - Тамила Хабусева і Сергій Бочаров (колекція одягу «Eyes wide shut»), 3-е місце дісталося Діані Дегтяр («Cheating rainbow»).

У номінації «Дизайн середовища» 1-е місце посіла Олена Асєєва (пуф-іграшка «Астра»), на 2-му місці - Дмитро Батюк (проєкт паркінгу в Харкові на 229 м) і 3-е місце - у Маргарити Колесник (ресторан-кафе «Для міста»).

У номінації «Архітектура та містобудування» переможцями стали Лада Герасименко і Софія Дорофєєва (житловий комплекс «Райський сад»), 2-е місце дісталося Валерії Винокуровій (варіанти реконструкції фасаду 5-поверхових будинків), 3-е місце - у Дарини Кривоніс («Інформаційно-освітній центр»).

У номінації «Візуальне мистецтво» на 1-му місці - Лілія Фасолько («Механічний коник»), на 2-му місці - Тетяна Ольшевська (графічне мистецтво) і 3-е місце присудили Анастасії Худяковій (серія живописних картин «Я бачу знаки»).

Гран-прі конкурсу завоював Дмитро Бистров за проєкт «Журнальний стіл «Хвиля».

Як зазначила Вікторія Грецька-Миргородська, організатори конкурсу надалі планують підтримувати зв'язок з переможцями і втілювати в життя креативні ідеї талановитої молоді. Зокрема, в червні 2020 року заплановано проведення Фестивалю креативних індустрій «Create Kharkiv 2020», який можна буде подивитися в онлайн-форматі.

Зазначимо, конкурс відбувся за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Источник:   ХГС
Тэги:  кернес, конкурс, поддержка, проекты
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день