21.04.2020  15:46   

Школярі отримають підсумкові оцінки за результатами дистанційного навчання

Учням 1-х-11-х класів Харкова будуть виставлені оцінки за семестр за підсумками роботи в період дистанційного навчання.


//city.kharkov.ua
Про це сьогодні, 21 квітня, повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. За її словами, з початку карантину в усіх установах освіти міста організована дистанційна форма навчання.
 
«Ми категорично не втручаємося в методи, якими користуються вчителі в дистанційному процесі навчання, - це можуть бути програми «Zoom», «Classroom», «Skype», а також просто надання домашніх завдань у «Viber». Головне, щоб дитина отримувала знання, був зв'язок з учнями та їхніми батьками», - зазначила Ольга Деменко.
 
За її словами, вчителі виставлятимуть оцінки згідно з тим, як виконували домашні і контрольні завдання діти вдома. «Швидше за все, цього року навчання в школах не відновлюватиметься. І по тих знаннях, які зараз отримують школярі, вчителі зобов'язані будуть оцінити дітей і виставити відповідні підсумкові оцінки. Заповнення класних журналів уже проводитиметься після скасування карантину», - підкреслила директор департаменту.
 
Також, за словами Ольги Деменко, цього року у школах міста швидше за все не проводитиметься свято останнього дзвоника, а також не будуть працювати пришкільні табори. Прийом документів до перших класів здійснюватиметься не в травні-червні, як зазвичай, а в липні-серпні.
 
Нагадаємо, згідно з наказом Міністерства освіти, учні 4-х та 9-х класів звільнені від здачі державної підсумкової атестації. При цьому зовнішнє незалежне оцінювання для випускників відбудеться обов'язково. Дата проведення пробного та основного ЗНО залежатиме від терміну закінчення карантину.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день