
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277499-smachni-ta-korisni-pechinkovi-tyuftelki
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1277499-smachni-ta-korisni-pechinkovi-tyuftelki
Смачні та корисні печінкові тюфтельки
Не просто страва, а справжнє джерело вітамінів і корисних речовин.

Як пише РЕДПОСТ, печінка багата білком, залізом, вітамінами групи B, а також іншими важливими мікроелементами, необхідними нашому організму. До того ж завдяки ніжній текстурі печінкові тефтелі сподобаються як дорослим, так і дітям.
Печінкові тюфтельки
Продукти
- печінка - 200 г,
- рис - 1 ст. ложка,
- цибуля - 20 г,
- яйця - 0,5 шт.,
- пшеничне борошно - 2 ч. ложка,
- жир - 1 ст. ложка,
- томатний соус - 1,5 склянки
- зелень,
- сіль,
- перець.
Покроковий рецепт приготування
- Печінку промити, очистити від плівок та жилок
- Пропустити печінку через м'ясорубку.
- Рис перебрати та промити.
- Поєднати рис із печінкою.
- Цибулю очистити та помити.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору.
- Змішати цибулю з печінкою.
- Додати сире яйце, сіль, перець.
- Перемішати.
- Масу добре вибити.
- Скачати кульки дві штуки на порцію.
- Обваляти в борошні.
- Обсмажити.
- Обсмажені тюфтельки перекласти у форму.
- Залити томатним соусом.
- Запікати в духовці протягом 1 години.
- Подавати з гарніром та соусом, посипавши зеленню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати швидкий та дієтичний овочевий салат з капустою.