
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274495-gotuemo-pryane-ovocheve-ragu-v-vershkah
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274495-gotuemo-pryane-ovocheve-ragu-v-vershkah
Готуємо пряне овочеве рагу в вершках
Рецепт примітний багатим набором ароматних спецій.

Як пише РЕДПОСТ, овочеві гарніри ідеально поєднуються з будь-яким м'ясом і рибою і гарні власними силами. Нижче один із таких рецептів.
Пряне овочеве рагу у вершках
Продукція:
- 2 баклажани,
- 2 кабачка,
- 2 болгарські перці,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 3 помідори,
- 100 мл 15% вершків,
- зелена цибуля,
- часник,
- базилік,
- кінза,
- 0,5 ч.л. солі.
- 0,5 ч.л. перцю,
- 0,5 ч.л. коріандру
- 0,5 ч.л. сухого кропу та часнику.
- 0,5 ч.л. сухий часник.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати всі овочі, крім помідорів, соломкою
- Злегка обсмажити овочі, крім помідорів, у олії.
- Влити вершки
- Довести до кипіння
- Протушкувати близько 7 хвилин на маленькому вогні під кришкою.
- Додати помідори, зелену цибулю, зелень, часник та спеції
- Знову довести до кипіння
- Зняти рагу з плити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати макарони з баклажанами та грибами.