
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273826-gotuemo-marinovani-yaytsya-u-soevomu-sousi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273826-gotuemo-marinovani-yaytsya-u-soevomu-sousi
Готуємо мариновані яйця у соєвому соусі
Страва, популярна, як на сході, так і на заході.

Як пише РЕДПОСТ, за таким же принципом можна маринувати не лише курячі, а й перепелині яйця. Страва, коріння якої сягає китайської та японської кухні, успішно прижилося в британській.
Мариновані яйця в соєвому соусі
Продукти:
- 8 яєць,
- 200 мл соєвого соусу,
- 8 ст. води,
- 3 ст. винного оцту,
- 1,5 ст. цукру.
Покроковий рецепт приготування:
- Відварити, остудити та очистити яйця.
- Цукор розчинити у теплій воді
- Змішати цукор з винним оцтом та соєвим соусом.
- Залити яйця маринадом, щоб він повністю їх покривав.
- Відправити на 4-6 годин у холодильник.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповів, як приготувати тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді.