
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271854-gotuemo-gaspacho-z-polunitseyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271854-gotuemo-gaspacho-z-polunitseyu
Готуємо гаспачо з полуницею
Освіжаючий та ароматний холодний суп.

Як пише РЕДПОСТ, ми вже неодноразово зверталися до приготування холодного супу гаспачо.
Гаспачо з полуницею
Продукти:
- 600 г свіжої полуниці,
- 300 г помідорів у власному соку,
- 20 г сиру страчателла, можна поексперментувати і з іншими
- 60 г пшеничного хліба,
- 70 г селери,
- 150 г огірків,
- 100 г болгарського перцю,
- половина цибулі червоної,
- 1 ст. оливкової олії,
- 1 ст. лимонного соку,
- сіль,
- перець,
- червона паприка,
- зубчик часнику,
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати хліб кубиками.
- Нарізати часник та овочі.
- Змішати
- Залишити маринуватися на годину.
- Збити овочі у блендері до однорідної маси.
- Подавати, прикрасивши суп скибочкою сиру та часточками полуниці.